Főoldal
Szolgáltatások
Galéria
Áraink
Kapcsolat
 
Légkondícionált edzőtermeinkben az edzésekhez edzőt és egyéni edzésprogramot biztosítunk.

Power Plate

Alakformálás
A Power Plate gépen folytatott vibrációs tréning növeli az izomtömeget és javítja az izomtónust. A rezgés egyetlen mozdulat elvégzése alatt 25-50 ismételt összehúzódást eredményez, ezáltal több izomszál aktiválódik. A vibrációs tréningnél a test a fellépő gyorsulásra reagál, így sokkal nagyobb erőkifejtésre késztetjük az izmokat. Az edzések személyi edzővel zajlanak, így biztonságosan és hatékonyan lehet elérni a lehető legrövidebb idő alatt a kívánt eredményt. A heti 2-3 edzés mindössze 30 percet vesz igénybe. Az edzések intenzitását a gép beállításainak változtatásával és a gyakorlatok nehezítésével érjük el. Az edzések lehetnek erőnövelő, zsírégető, tonizáló, lazító, regeneráló vagy feszesítő edzések.

Kardio, izotónus és lapsúlyos gépek

Kardio és lapsúlyos gépek Kardio gépeink:
 • Fekvőkerékpár
 • Futópad
 • Lépcsőzőgép
 • Elliptikus futópad

Izotónus gépeink:
 • Fekvenyomógép
 • Hátgép
 • Combfeszítőgép
 • Combhajlítógép
 • Keresztbehúzócsiga
 • Combközelítőgép
 • Combtávolítógép
 • Ülővádli
 • Mellgép
 • Vízszintes lábtológép
 • Hasprés
 • Álló és ülő twister
 • Alló farizomgép
 • Stb...

Alakformáló gépek

Alakformálás
A városban egyedülállóan, az amerikai csúcstechnológiával készült gépeinken folytatott célzott tréning garantálja a súlyfelesleg, valamint a körfogatok gyors és problémamentes csökkenését. Már rövid idő múlva a tréninget folytatók pihentebbnek és aktívabbnak érzik magukat. Az időráfordítás csekély. A 7 db készülék maximum 60 perces össztréning időt igényel, azaz 8 percet készülékenként. A gépek olyan tréning összetételt garantálnak, melyeket kezdők és haladók egyaránt jól viselnek, ezért mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály számára is alkalmasak. Az eredmény centikben mérheto. Felsőtest-erősítő tréning
Egyénileg állítható intenzitással kímélően masszírozza a kimerült felső hátizomzatot és feszessé teszi a vállövet. Segíti a mellkas növekedését a légzésre gyakorolt pozitív befolyással. Ezzel egyidejűleg a gerincoszlop mozgathatóságát is javítja és a gerincoszlop okozta panaszok egy részét csillapítja.

Üleperősítő tréning

Keményíti és formázza az ülep-, csípő- és comb felsőszár tartományát és így a sejtleépülés ellen hat. A hasizom egyidejű erősítésével a hatás intenzívebbé tehető. A medence váltakozó mozgása kímélő gimnasztikának veti alá a gerincoszlopot és így csökkenti a keresztcsont-tájéki fájdalmakat. Oldalt fekvő helyzetben különösen erős hatás gyakorolható a csípőre, derékra.

Lábizom-erősítő tréning

Mozgatja a csípőizületet kedvező tartományban, kímélően és terhelés nélkül, ezáltal a mozgásképesség terjedelme fenntartható és javítható, elkerülhető az izületi kopás. Anatómiailag illeszkedő comb alszár-sinek akadályozzák meg a boka esetleg hibás terhelését. A teljes csípő- és comb felsőszárizomzat (különösen a belső oldal) gimnasztikai jellegű erőteljes hatás alá kerül.

Láb-, has-, csípőerősítő tréning

A csípő- és comb felsőrész izomzatának erősítése, mely kímélően javítja a csípőízület mozgathatóságát és gimnasztikának veti alá az ágyéktáji gerincoszlopot. A hasizom megfeszítésével a hatás erősíthető. A módosított edzéskivitel, mint pl. a szögben álló comb felsőszár különösen keményíti az ülepet és a csípőt.

Hasizom erősítő tréning

Ezen készülék kímélően edzi a hasizomzatot és nyújtja a hátizomzatot. A készüléken folytatott tréning kiválóan alkalmas a légzésgimnasztika alátámasztására. Hanyatt fekvő helyzetben a hátizomzat és a comb hátsó izomzat nyújtására kerül sor, ezáltal a gerincoszlop tehermentesül. Ez a törzs és derékrész összes izmait pozitívan befolyásolja.

Csípő-derék, karcsúsító-nyújtó tréning

A gép oldalirányú mozgásával a csípőn, valamint a derék tájon, hasi részen felhalmozódott súlyfelesleget csökkenti. A kar és láb ellentétes oldalirányú feszítésével a hatás fokozható. A teljes csípő, derék gimnasztika jellegű erőteljes hatás alá kerül.

Vitalitás-erősítő tréning

Az egész testben jóleső érzést vált ki az intenzitásban egyénileg állítható vibráció. A fejet a vibrációs hatás alól kivonja, hogy a szédülést elkerülje. Intenzívebbé teszi a keringést, ezáltal javul a szövetek anyagcsereaktivitása és a salakanyagok elszállításának sebessége. Az izomzatra frissítő masszázsként hat. Csillapítja a gerincoszlop bántalmakat, melyeket a túlterhelt, merev hátizomzat vált ki.

Finn szauna, 2 személyes infraszauna

Szauna  

Szolárium

Szolárium Barnulj biztonságosan az új SUPERBRONZ EU 0,3 csövekkel
Barnulj ezzel a maximálisan korszerű, egészséges barnulást biztosító berendezéssel!
Lassabb, fokozatosabb barnulás, nagyobb biztonság, tartósabb szín!

Mélymelegterápiás tekercselés

Mélymelegterápiás tekercselés Zsírégetésre, méregtelenítésre és narancsbőr problémák kezelésére alkalmas.

Sókabin

Parajdi sókabin "A gyógyulás lehetősége a PARAJDI, természetes sóval feltöltött sókabinban rejlik!"
A sókabin levegője telítve van sóval, amelyet beszippantunk. A sót nem párologtatjuk, nem kötjük vízhez, így nem tapad a nyálkahártyára. A belélegzett levegő a légcső nyálkahártyáján található baktériumot megsemmisíti, de mindenképp hozzájárul ezek fellazításához, eltávolíthatóságukhoz. Ez az első pozitív javulás, amely megkönnyíti a páciens légzését, így javítja a pszichéjét is.
Ma már statisztikai adatok bizonyítják, hogy a sóterápia a leghatásosabb alternatív gyógymód az asztma, allergia, légcsőhurut, hörghurut, arcüreggyulladás, mellhártyagyulladás, illetve légúti gyulladásos megbetegedések esetén. Egészségesek számára is javallott az alkalmazása: teherbíró képesség növelésére, tüdőtisztító kúraként, immunerősítés céljából.
Sportolóknak, dohányosoknak különösen ajánlott.
Sókabinunkat nők, férfiak és gyermekek egyaránt igénybe vehetik!

Fitness órák

Fitness órák Jóga, aerobic, Grand Up, női torna, baba-mama torna.